Festes i concerts


Concert de Festa Major amb Wax & Boogie

unnamed

Data: Divendres 1 de Setembre de 2017
Hora: 22:30
Lloc: Plaça de l’Ajuntament

Sobre la banda:
Aquests darrers anys Wax & Boogie s’ha convertit en un dels millors i mes valorats formats del panorama del Blues, del Rhythm & Blues i del Boogie Woogie.

​Ster Wax i David Giorcelli han sapigut captar com pocs el veritable espirit de la música tradicional del poble afroamericà per transformar-lo en el seu propi medi d’expressió. El seu coneixement del llenguatge de la música negra es ampli, ric i variat. Ster i David es mouen amb serenitat i aplom per les corrents més diverses del génere.

Shuffles, boogie woogie, rock ‘n’ roll, swing o jumps formen part del seu repertori habitual, sense oblidar els intensos i càlids “Slow down”. En ells podem apreciar la força i el feeling que tant David al piano com Ster a la veu, com la resta de músics que els hi acompañen, imprimeixen a aquesta modalitat del Blues que els negres del “South Side” van desenvolupar en Xicago ja fa uns decenis.
A més de tot lo anterior citat, les influències de Kansas City, el blues texà i el R&B dels anys 50 son presents durant tota la obra de la parella i, constantment fan resó de les ombres de Pete Johnson, Albert Ammons, Otis Spann, Esther Phillips, Big Maybelle, Big Joe Turner, Johnny Otis, Amos Milburn, Wynona Carr entre d’altres corresponent als anys 40 i 50.

​​Wax & Boogie també s’alternen dels grans músics de l’actual escena nacional, per oferir lo millor en tots els seus formats. Destacar la gran professionalitat de músics com Reginald Vilardell o Carles Domingo a la batería, Big Dani Pérez, Toni Solà o en Pere Miró al saxo, Oriol Fontanals o Nicolas Dubouchet al contrabaix, o Predicador Ramírez a la guitarra; només per citar els més dil.latats, en el mon del Rhythm & Blues i la música negra, que han format i formen part en l’actualitat de la familia Wax & Boogie.

Amb aquestes combinacions, en lo que als seus shows es refereix, tenim assegurats un espectacle d’alt voltatge, sent capaços de cautivar l’atenció d’inmediat, evocant als grans Mestres del génere i al mateix temps oferint un repertori amb versions i temes propis, de lo qual ho podem trovar en els seus tres treballs editats fins a la data“Lost in a Dream – Milano Club Blues Nights” 2012, “Everynight” 2014 y “Come with me” 2016.

Al 2016, Wax & Boogie Rhythm Combo, va ser sel.leccionada per a representar Espanya al European Blues Challenge organitzat a Itàlia.